Brudarna

Ska ut och träffa mina brudar, var ju ett tag sen!/jennifer


I'm à 90's bitch

Längtar sjukt mycket till Kent konserten den 19 augusti och faktiskt även en del till gymnasiet, eller ja väldigt mycket egentligen. Känns dock lite sådär att hela min klass kommer träffas två dar innan jag kommer dit.( har inte kommit hem då). Men men, blir nog bra ändå! Ska bli så jädra nice att få träffa lite nytt folk!


-


Wake up

BORTTAGET


1


Icona pop

-love it


17:35

Har gått runt osminkad hela dagen och gjort i princip ingenting. Har därav inte haft något att blogga om+ att jag ärligt talat inte haft någon lust.här är en bild på mig precis innan jag gick ut med the dog./Jennifer


Min lördag

Lilla sällskapet var helt jävla fantastiskt! De är så coola båda två! Verkligen asballt också att jag sett de, ska definitivt gå på en konsert med dom när dom har en. Efter lilla sällskapet drog jag och syster förbi Konsum och köpte oss en varsin ben & jerry's och satte oss fram för tv:n med andra systern och Helena. Eftersom jag inte är en kvällsmänniska (tråkigt nog) tänkte jag avrunda kvällen med att läsa en väldigt bra bok och lyssna på bästaste awolnation. Puss på er!/Jennifer


Awolnation

All I need<3


Lilla sällskapet

Är taggad som faaaan till imorgon! Jag och syrran/systrarna tar fem tåget imorn mot Nynäshamn och ser på lilla sällskapet som kommer vara där och köra några låtar samt några andra band som spelar vet dock inte vilka de är. Ska bli grymt härligt att få SE lilla sällskapet!/Jennifer


-

 

Solar

Eller iaf tanken att jag skulle göra det. La mig istället i fatboyen med duntäcke och hunden i skuggan och hann börja och avsluta en bok. 
 

-

Är på landet, och när jag kommer hem drar jag direkt till Gotland. Sorrrrrrry, ingen uppdatering från min sida på ungefär en vecka mer! / Louise

Stan

Drar till stan med syster och Elsa/jennifer


Bought

/Jennifer


Länna

Drar till länna sport med systrarna och pappa för att kolla in rean!/Jennifer

 


Today

Får se vad jag hittar på idag, kanske hittar på nått med Elsa senare idag. Vet att uppdateringen har varit seg de senaste dagarna men har haft annat för mig, orkar dock inte förklara.på bilden har jag på mig klänningen helena fick i födelsedagspresent, skulle se så att vi köpte rätt storlek. Kände dock inte för att lämna ifrån mig den, den var ju så fin, hehe./jennifer


Later

Uppdaterar lite senare/jennifer


Kåm häm

Jag saknar dig något helt stört, och jag behöver verkligen prata med dig. Om allt, och om inget. För det var allt för länge sen, och jag spricker snart av allt jag måste få ur mig! Seriöst, helt galet, det är minst 2 veckor kvar tills vi ses igen och jag tror inte jag klarar det. Behöver dina åsikter och ett och annat råd, du är mitt ljus i mörkret och jag är jätteolycklig. 

Världens allra bästaste bästavän, Johanna, kom hem nu. Behöver dig mer än någonsin <3


-

Jag hoppas att du förstår hur stort steg det här är för mig. Att du förstår vilken klump jag har i halsen, men att jag ändå gör det. För du kommer ju inte göra det. Och då kommer allt stå still. Så hellre hoppar jag än att stå kvar, och  undrat vad som hänt om jag faktiskt hoppat. Det är otroligt jobbigt för mig, så ha lite överseende. För... jag är vilse. 

Vi är förlorade, vi två

Tjena & hallå. Kom hem runt ett-tiden idag och hann bara byta om innan jag kastade mig på moppen och drog till mikaela. Inget slöande här inte! Hade det dömysigt, har ju inte träffat ungen på sjukt länge, och har verkligen fått ur mig allt jag hade på hjärnan. Kom hem för en liten stund sen, helt utmattad men med ett leende på läpparna. Hon är allt för bra. 
Bild från nu:

Dos

 

Grattis mitt ÄLSKADE lilla hjärta

Grattis min finaste tjej! Älskar dig gudomligt mycket!♥♥
 /JENNIFER
 
 

Svar

 
Man tackar♥

My bad

Kan ni inte skriva VEM som har lagt upp inlägget? :) Var det Jennifer eller Louise som "Minishoppade"?
 
Svar: vet att det blev lite fel på detta inlägg, men jag skrev dock ett inlägg precis efter som talade om att det var jag (jennifer) som skrivit det. Dock blev inlägget väldigt litet och alltså väldigt enkelt att missa. Men ska bli bättre på att komma ihåg att tala om när det är jag som skriver!
 
 
 

You'll never be what is in your heart

Hola amigos! Egentligen borde jag dra mig neråt och hälsa på gästerna, fast nä. Trivs mycket bättre här uppe på rummet med fördragna gardiner och musik i öronen, SÅN ÄR JAG, osocial som få. 

Anledningen till varför jag inte är världens bästa bloggare är för att jag alltid lyckas ha 672103 bollar i luften, och därför hinner jag inte sätta mig ned i lugn och ro och skriva. I onsdags var jag ju i stan och mötte carro.På kvällen sen drog vi hem till Ida med henne & malin för ett kvällsdopp, vilket var übermysigt! Igår tjillade jag hemma, jobbade lite osv, och sen på kvällen slutade jag upp framför Ice Age 3 med Jesper, Carro, Viktor, Max, Alle, Larsson och Mako, vilket var väldigt trevligt. Dagen har bestått av ännu mer jobb hemma, och nu har då gästerna landat här. Tänkte vara så fräck att jag flyr fältet efter jag ätit, och sover hos Frida. Elakt men sant.

Mys

Satte på mig myskläder så fort jag kom hem. Väldigt skönt faktiskt att använda onepiecen som ett par byxor./jennifer


About the inlägg nedan

Så var det jag Jennifer som skrev det


Bought

Drog till stan idag för lite minishopping och lunch med pappa. Lunchen åts på primo på liljeholmen, väldigt mysigt! Älskar primos pizzor, det bästa som finns!


Och jag ler när jag tänker på dig

Har varit en askalasig eftermiddag med god mat, bra sällskap och en jävla massa prat. Hamnade upp på en bänk framför hamnen och å vad mysigt det var - solen sken, turisterna såg nöjda ut och det är ju för fan sommarlov. 2 bilder från idag:

Ja, tack.


Sigh no more

Helt sjukt att jag satt uppe till 03.30 igår, framför datorn, alldeles själv, och lyckades ändå ta mig upp 10.00 imorse. Har jag nämnt att jag inte har nåt liv? Gör det nu isåfall. Kollade på Hitta Nemo, Svampbob och SAW 3 i min ensamhet, fast dock bara typ 10 minuter av den sistnämnda. Vidrigare filmer finns ju inte. 

Igår mötte jag iallafall upp Ballen för en fika, och vi tog oss igenom saker som båda missat i varandras liv i en vecka. Blev rätt mycket snack faktiskt, haha. Bra att ha en Balle. Efter det mötte vi iallafall upp Josse, åt hamburger-middag och hamnade tillslut upp hemma hos Max med dom gamla vanliga människorna. 

Klockan 2 beger jag mig in mot stan för att möta upp Carro där som slutar jobba då. Ska bli skönt att ta igen lite med henne, var faktiskt ett jävla tag sen! Nu måste jag röja lite på rummet innan mamma får spunk på mig, men skriver när jag är hemma igen! PUSS!
en bild på härliga brudar från när jag var i norrland. 

-

 

Yesterday

 

Mysväder

Har precis käkat upp mitt stekta ris och det var magnifikt, truly. Skulle vara mysigt om det blev riktigt oväder ist för mesregn. Då kan man bulla upp sig framför en film med kastrullpoppade popcorn utan att få dåligt samvete ifall det skulle råka vara fint väder ute. Inlägget skulle kommit upp för lääänge sen./jennifer


Västerhaninge, the place to BE

Drar med äldsta syrran och hunden till vh för att handla kinamat till lunch.GOTT! Stekt ris it is, äter inget annat.


The Simpsons

Älskar mina fingrar som är beklädda med Simpsons plåster.


Lite försenade bilder

Slänger in lite bilder från när jag och min fina caroline var på utö för någon vecka sen!

-

Vet att det varit segt med uppdatering , men jag har helt enkelt inte haft någon lust.ALLS. Får se om jag hittar på något  nu, snackar lite med louise, men vi får se. Skulle ju vara skönt att komma ut lite eftersom jag såsat hemma hela dagen, hehe. 
 
 

Knähelvete

Har varken ork eller lust att blogga, utan vill helst bara gräva ner mig under marken och stanna där tills jag mår bättre. Hela kroppen är seg, mitt huvud dunkar som satan och mitt knä... Helevtesjävlaskit vad ont det ska göra. Jag har ju haft problem med det förr, och trodde att det var över, men icke. När jag var i norrland knäckte det till, eller typ vred sig, på en match och gör så ont så jag bara vill gråta. Mår illa gör jag också, för det gör så satfläskigt ont. ÅÅÅ jag orkar verkligen inte!! Hoppas det fixar sig innan Gotland bara, annars får jag väl stryk av tränarn hähähä.

Ska lägga in lite bilder ikväll och skriva mer, men just nu ska jag vältra mig i självömkan. PUSS.
/ Louise

-

Sitter framför tv:n och kollar på ullred, hatar stället (ja, jag har varir där). Folk bara köper för att köpa, så jävla ondödigt. Well, planerna för imorgon är: Om det är fint väder så drar jag och några vänner in till staden och lullar runt. Håller tummarna för att det blir soligt då!

Gårdagen/idag

Blogg appen har inte fungerat då har inte kunnat blogga. Gårdagen: en powerwalk på en och en halv mil sedan twilightmaraton hemma hos Elsa. Idag: glass+pommes i nynäshamn. Skulle kommit upp igår


Louise for da winnnnnn

Så, hallå! Sitter vid pappas dator i Skellefteå och kollar på film. Asmysigt med hotellsängar och, framförallt, inga myggjävlar. Röda, kliande pluppar från högt upp i Norrland är inte kul. Mygg-år i år, herregud, hemskt. Veckan har iallafall varit underbar, vill faktiskt inte hem. Alls. Men, what to do. Kan ju erkänna att jag saknar vänner liiiite iallafall (hehe mycket...), men kanske inte Tungelsta i sig. Men, en vecka att minnas, som alltid! ÅÅÅ helt asbra var den.

Imorgon blir det att åka i 9 timmar till i bil hemåt. Så uppdaterar mer när jag är hemma, vilket blir imornkväll alltså. Nu ska jag njuta lite mer av ledigheten, så ha det gött, för det ska jag!
/ Louise

Jalla

Är allmänt såsig idag, orkar inte ett skit, förutom att äta då.


Powerwalk

Planerna var att dra till Skansen med brudarna men vädret var inte tillräckligt fint så vi kör på en fet jävla powerwalk och twilight-maraton! /jennifer


Stan

Är påväg in till stan med familjen. Mysigt! Även om jag inte ska shoppa så ska det bli härligt att komma in till stan. Btw jag hoppas att ni förstått att det är jag (Jennifer) som gjort inläggen denna vecka eftersom jag inte skrivit något namn då jag bloggar från mobilen.


Heading out

Drar ut för att promenera och snacka med tre fina människor!


MAT


Hay

Ska gå ut och umgås lite med familjen, mysigt mysigt! Uppdaterar lite senare


In this moment


Purple


KENT

Sitter och lyssnar på musik och önskar att jag befann mig på en helt annan plats. Inte för att det är fel på hemma, inte alls. Men ändå.


Sötis❤


Morfar

Vet att det är seeeeg uppdatering men sitter inte vid datan numera. Bloggar endast från mobilen då och då. As you can read så drar jag och familjen till morfar idag.


Stan

Lägger upp bilder på vad jag köpt imorgon, slänger in bilder från provrummet och lunchen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_4ff8a0bd9606ee560a003102.jpg" class="image">


U TO THE M TO THE E TO THE Å

Halli hallå! Sitter just nu på hotellrummet i Umeå och har det trevligt. Imorgon blir det att åka cirka 4 timmar till, sen är vi framme helt och hållet. Är så grymt taggad på att träffa alla så jag är helt i extas, var ju allt för länge sen. Nu blir det middag ute, vi hörs nog inte mer eftersom jag inte kommer ha tillgång till internet. TJIAO!

.

Uppdaterar om gårdagen imorn.
 

Bye mah love

Förlåtförlåtförlåt. uppdateringen från min sida har varit kass, jag vet, men mitt liv är helt kaosigt och det har varit allmänt jobbigt den senaste tiden. Men det ska bli bättre! Idag, lördag, åker jag till Norrland i en vecka, så jennifer får sköta blöggen ett tag framöver.

Till mina vänner - kan inte ta emot vissa sms uppe i norrland, så får ni inga svar är det därför! PUUUUSS!

Powerwalk

Har varit ute och powerwalkat med Emilia och johanna, vi hann med mer än en mil på 1h och 40 min. Känner mig rätt så nöjd faktiskt. Nu kan man äta en mini-magnum ikväll utan att må dåligt.
 
 

Justin Bieber

Har läst på många bloggar att Justin bibers låt believe skulle vara väldigt bra så jag tog mig tiden att lyssna på hans nya låt. Ärligt talat kan jag inte ens med min minsta hjärncell förstå hur dem kunde tycka att den var bra,
det var bland det värsta jag hört. Ne fet DISS till Justin Bibers nya låt.
 
 
 
 

Spotify

Har precis aktiverat spotify till mobilen och fixat en lista på 5 timmar så det både räcker och blir över, haha. Ska bara se till att fixa apple id så att jag kan ladda ner appen så att det går att lyssna på mobilen. Ska messa Johanna nu och sedan dra ut på en powerwalkrunda.
 
 

INSPO

 

SVAR

Anonym Om: Panduro
hur känner ni för gymnasiet? var det svårt att lämna er klass i högstadiet? hur många läsare har ni? och kan ni inte säga vilka bloggar ni läser? =))
 

Jennifer: Jag är grymt taggad inför gymnasiet men också lite osäker, kommer jag få vänner osv osv..Alltså jag har aldrig känt något speciellt för min klass i helhet utan hållt mig till mina vänner, dem jag trivits med. Så om jag ska vara ärlig så grät jag på avslutningen mest för att jag aldrig skulle gå där mer eller ha lektioner med de lärare jag haft. Men skvätte ju såklart en del tårar för alla fina människor som gått i min klass för jag kommer ju aldrig mer igen gå med dem. Hur mycket jag än irriterat mig på människor i min högastadieklass så är ju alla fina på sitt sätt. Har faktiskt ingen koll på hur många läsare vi har just i detta ögonblick, dock är de ganska få. Dessa bloggar läser jag:
 
ladies.webblogg.se
alleqs.devote.se
jojomunkis.blogg.se
storbloggarna
hanapee.com
systrarnabackstrom.blogg.se
mollyrustas.se
eemijji.blogg.se
rosaaelefant.blogg.se
 
(samt några till)
 
kram!
 

Panduro

Tar fyra tåget och möter upp syrran i jordbro sedan tar vi tåget mot farsta där vi ska införskaffa lite saker från panduro. Ikväll blir det mys med Elsa, Emilia och Johanna eftersom Elsa kommit hem från USA! 
 
 

Tack

Ville bara säga tack. 
Tack för att ni alltid har funnits där när jag behövt er. 
Tack för att jag har fått lära känna er alla.
Tack för att jag känner mig som tryggast i er närhet.
Tack för att det var just ni som jag hamnade i samma klass som.
Tack för att vi bråkat.
Tack för att vi skrattat.
Tack för att vi har haft våra helt cpbra filmkvällar.
Tack för att vi kom varandra så nära.
Tack för att 6 for fight alltid kommer finnas att le åt när man är gammal.
Tack för att vi var klassens ogillade cpbarn typ hela högstadiet. 
Tack för att ni är så genuina och äkta. 
Tack för att vi har gått igenom så mycket.
Tack för att jag fick chansen att lära känna världens bästa tjejer.
Och jag släpper er aldrig, lovar. 




And here's to you, Mrs Robinson

The Amazing Spiderman var helt galet jävla grym. Specialeffekterna var asbra, och trots att 3D inte riktigt faller mig i smaken kunde man inte slita blicken från skärmen en sekund. Rekommenderas starkt! Nu ska jag ställa klockan på 07.00 (!!!!) och sova i 6 timmar för att sedan åka färja till Utö och spendera hela dagen där med Carro, Lina och Sofie. Grymt! Detta betyder alltså att ni inte kommer höra nåt av mig imorgon, slänger in ett tidsinställt men that's all. Nu ska jag sova, godnatt!


Today

 

It's empty in the valley of your heart

Sitter och myser på rummet med en kopp te, och har precis gett upp på att försöka få upp några teckningar på väggen mitt emot sängen. Dom vägrar sitta rakt och mitt tålamod är inte det bästa kan jag lova. Dagen har inte bjudit på några speciella händelser. Har tvättat hunden min, städat rummet vilket har tagit i princip hela jäääävla förmiddagen och ritat, för att sedan kasta det jag ritat. Tre timmar spenderade jag på skitteckningen, blä. 

Imorgon drar jag och 3 av mina finaste vänner till huvudstaden och kollar på The Amazing Spiderman, är sjukligt taggad om jag ska vara ärlig. Herreeeee! Och på torsdag åker jag ut till Utö med 3 helt andra vänner vilket kommer bli grymt, heldag med cyklarna och ååååå, asbra vecka. Nu ska jag dampa lite till på min vägg. Hörs!
Slänger in en werry naiz bild på mig & Emilia från klassresan, ett minne for lajjf säger jag bara.


-

 

Ordered

Längtar tills de kommer  och hoppas att det är grymt ljud i dom, hehe...
 
Hörlurar "Banjo" - Black
 
Hörlurar "Banjo" - Black

This or that

Kan inte bestämma mig för vilka jag ska beställa..
 
Hörlurar "Banjo" - Purple PassionHörlurar "Star Wars" - Black
 

Mumford and sons

Weep for yourself, my man,
You'll never be what is in your heart
Weep Little Lion Man,
You're not as brave as you were at thestart
Rate yourself and rake yourself,
Take all the courage you have left
Wasted on fixing all the problems 
That you made in your own head

But it was not your fault but mine
And it was your heart on the line
I really fucked it up this time
Didn't I, my dear?

Take all the courage you have left

Bra kväll, med typ samma människor som igår, mas o menos. Dock är jag så jävla arg. Förbannat jävla äckelarg. ÅÅÅÅÅÅ, orkar inte med det. Alltid är det något, eller... någon. Skitsamma, här är en bild på mitt framtida hus, för att komma på andra tankar. 

An angel at my table

Ska bänka mig framför min favoritfilm med pyjamas och täckte trots att klockan bara är åtta. Filmen är från 1990 men hur bra som helst!
 

Länkbyte

Tycker ni ska kolla in denna fina tjejs blogg! Klicka på bilden för att komma till bloggen..
 

If the darkness came tomorrow, could I keep you in my mind?

Sitter och dansar med till låtarna på min nya asgrymma Spotifylista. Hade jättemånga låtar som jag ville lägga in på en spellista - sagt och gjort. Underbart med lite nytt, helt galet!

Om en sisådär 10 minuter drar jag mig till en trevlig vän, och efter det möter vi troligen upp fler trevliga vänner. Så kvällen spenderas med massa folk, trävligtttttt as usual. 

Something good can work

Efter en rätt så händelselös dag tog jag min nyfixade moped till gräsplanen där det var en massa trevligt folk. Handlade polly & hallonsoda på konsum och sen blev det EM-final hemma hos Carro med Max, Tilling, Malin, Lina x 2, Carro, Mako, Tim, Anton och Anden - Spanien vaaaaaaaann! 4-0 och jag blev very happy. När det var klart drog vi hem till Max stuga och kollade Mission Impossible och nu är jag i min säng och uppdaterar mig på youtube. 
Sjukt lyckad kväll!

Imorgon tar jag 11-tåget mot Årsta havsbad där dagen kommer spenderas med grillning, bad, sol och en massa andra härligheter med ännu härligare personer. Ser jag fram emot mikket kan jag lova. Men for now är det dags att säga adjöken och så hörs vi lite senare!
Arkivbild på yo y mi perro <3

Sängen

Ska vara uppe lite till och vara lite kreativ sedan ska jag, trött som jag är SOVA!
 
Jag,Emilia
 
 

UNDERBARA SÖNDAG

Dagen började på söder då vi travade till fjällbacken och köpte glass och träffade asiater från en turistbuss. Sedan gick vi längs vattnet och köpte en heliumballong och pratade med klillar från kalefoniern som ville ta en drink med oss men vi var tvunga att tacka nej eftersom vi bara är sexton år, till svar fick vi skratt och en kille som satte ölen i halsen, haha. Vi bestämde oss att efter detta skulle vi snacka engelska resten av tiden vi tillbringade i stan och kom efter en promenad fram till kungsträgården där ice-age Sid stod, så vi bad en tjej ta ett kort på oss med sid (på engelska ofc). Sedan gick vi förbi salt på drottninggatan och fick se skyltdockor med röda rea-dräkter och var tvugna att på skämt fråga om man kunde köpa dem (på en engelska..), vilket man såklart inte kunde. När vi vände ryggen till började hon skratta vilket jag kan förstå, haha. Väl på Centralen så frågade vi vart man skulle gå om man skulle till västerhaninge (på engelska) och en söt pojke svarade, dock fel...När vi kom till Vh pratatde vi konstigt pg.a heliumet i ballongen och satte oss sedan på nästa tåg till krigslida. Med andra ord var denna söndag grymt kul!
 
 
 
 
 
 
TACK JOHANNA OCH EMILA FÖR EN UNDERBAR SÖNDAG!
 

Hahahahah döööör

Roligaste jag sett på länge, slutade aldrig att skratta, helt sjuuuukt!

Skruttmoppededo

Dagens rätt simpla kläder. Nu ska jag ut och se hur det går för pappa som mekar med min skruttmoppe! Weiiii!
 

Don't bring me down

Dagen spenderas med Carro på antingen ådran med massa annat folk eller bara på gräsmattan hemma hos henne. Helt sjukt vad varmt det är förresten, vaknade klockan 3 inatt och kunde inte somna om, var genomsvettig. Okej, duntäcke på sommaren är väl inte det smartaste valet, men fyfan, det höll mig vaken i typ 2 timmar. Kfu8u47y 321 vad trött jag äääääär. Aja, ska ta en dusch och sen blir det utgång, tjaråååå!

De där drömmarna vi drömde

 
 
 

Söndag

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, tänkte åka och bada men inga svarar. Latkorvar eller så vill de helt enkelt inte umgås med mig, hoppas på det första. 
 
 
Årsta havsbad
 
 

RSS 2.0