Grisaporna tar över universum

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag vaknade inte först 13.00 imorse, och gick bara runt och slappade hemma tills klockan blev 18.00 då det var dags att fira kusinen. (Grattis, gamle man!) Morgondagen har jag inga planer inför, men sommarlovets spontanitet är inte att leka med, så vi får väl se vad som komma skall! Innan jag avrundar för att gå och sova (redan!!!!!) så slänger jag in en bild från balen, på alla mina fina flickor <3
förlåt, var tvungen att klippa bort mig längst till höger eftersom jag såg ut som en grisapa i ansiktet. MENMEN. 

Dagens inköp

Det värsta man kan lägga pengar på är nog smink och liknande saker. Ack så tråkigt, men ack så onödigt. Detta fick jag iallafall med mig från handen idag, tråkigt men sant.

Ut och röja byn

JAG KOM IN PÅ ÖSTRA FUCKING REAL ALLIHOPAAAAAA!!! HGJLW24URIO2PO3JE4RN J3IUY2UI3KR, SÅ JÄVLA LYCKLIG!
Firar med thaimat och volleyboll hemma hos jojo ikväll med några fina tjejer, med solsken, blå himmel, fågelkvitter och allt man kan önska sig. 29 juni, dagen jag fruktat sedan 2012s början, har visat sig vara förvånansvärt bra. Lovelovelove.

Seven

Ska dra nu för att möta Johanna och Louise för att handla Thaimat. Sedan spnederar vi kvällen hos Johanna, MYSIGT!
 

Sena sommarkvällar med fina vänner

Så, here we go again. Ny blogg, nya tag! Men denna gång har jag faktiskt skaffat mig en inte allt för pjåkig bloggpartner (hehe), nämligen Jennifer. Trevligt va? Jag vet. Tänkte faktiskt inte uppdatera så mycket eftersom jag ska iväg till handen rätt snart och införskaffa mig lite solpuder med min fräna amigo Carro. Slänger in lite bilder från igår på mig och Caroline, så hörs vi när jag är hemma igen! 




Hästpojken

 

Topshop

Längtar ihjäl mig tills TopShop paketet kommer, vill ha min kjol och mina örhängen nu!
 
Dip Dye Maxi SkirtGeo Triangle Studs
 

1

Känner inte att jag behöver presentera mig då de flesta av er kommer vara läsare från min gamla blogg. Men jag hoppas såklart på många nya! Så har ni frågor till oss så är det bara att ställa i kommentarsfältet. Eftersom det är så härligt väder ute så ska jag ut och pressa lite i solen, dock bara baksidan eftersom framisdan fick lite för mycket igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0