jenniferbenholm.blogg.se

fats designen inte är klar än och den är allt annat än klar så byter jag, pallar inte blogga på denna blogg längre. Så nu kan ni gå in på denna ist jenniferbenholm.blogg.se (←länk)

VILKET JÄVLA DUMHUVUD

Var bara tvungen att få ur mig det/Jennifer


Nya bloggen/jennifer

Ska sätta mig och fixa med designen på nya bloggen nu och städa rummet,bloggar senare.


Har bestämt mig nu/Jennifer

Har bestämt mig nu, det blir en helt ny blogg (som jag faktiskt redan skapat) som jag kommer satsa lite mer på. Den kommer handla mer om mode, eftersom det är det jag verkligen brinner för, men samt även inslag med resten av mitt liv, dvs, vardag,fritid,osv. Tänkte även köra på att göra en del videoinlägg, kanske ett-två st i veckan, dock inte riktigt säkert att det blir några varje vecka men video inlägg kommer det iaf bli. Har inte riktigt funderat ut hur jag ska göra designen, om jag ska be någon annan eller försöka på mig att göra den själv. Har redan gjort en header men vet inte hur jag ska få in den så får kanske be någon annan, haha. Sjätte bloggen gillt, får se hur det går med den nu men ska bli mer seriös i mitt bloggande och lägga ner mer tid på varje inlägg, men kommer ju såklart även komma upp en del från mobilen när man är ute. men är grymt taggad inför detta och kommer såklart lägga upp en fet länk här när bloggen är klar. Kommer somsagt uppdatera här lite smått sålänge. PUSS på er!
 
 

Confused/jennifer

vet inte riktigt hur och vad jag ska göra nu,ska jag fortätta blogga,ta en bloggpaus,sluta helt och hållet,byta tillbaka till min gamla blogg,stanna här,starta en helt ny,ska jag hitta en ny bloggpartner kanske?Vet inte alls hur jag ska göra eller vad jag känner för, tar några dar på att fundera ut det och uppdaterar här sålänge.
 
 



Heido

Så, nu är det såhär att jag tänker sluta blogga. Har liksom återigen blivit som en plikt istället för något kul, så jag slutar helt enkelt. Men ni hittar mig på instagram som looouiseg om ni känner för det istället. Vi ses & hörs!



ladies.webblogg.se

Bilder från www.ladies.webblogg.se 
Helt supermysig kväll. Tack mina fina <3



Fml osv

Älskar att gå upp 06.30, gå till 08.00-tåget och ringa min vän och frågar vart fan hon är någonstans, och få till svar att vi börjar ju 09.30. Alltså, orka ens. Aaaaah.

Mina fina tjejor/jennifer

Älskar er massor! Mysigaste söndagen på väldigt väldigt länge!<3


Dancehall/Jennifer

Har nyss kommit hem från mitt första dancehallpass ever och det var GRYMT kul! Definitivt något jag kommer fortsätta med. Är grymt taggad till nästa söndag och till på tisdag och torsdag såklart. Dansar numera tre gånger i veckan vilket är asroligt! Känner äntligen att jag får dansa allt jag vill dansa, haha.
 
Tisdag:Street/hiphop
 
Torsdag:Show
 
Söndag:Dancehall
 
 

Vill ha/jennifer


Stockholm

Har varit en riktigt mysig dag med syster och Josefin som jag inte träffat på väldigt länge.lite bilder från dagen/Jennifer


Saknar dig hjärtat




All alone

Lyckades klämma in lite kvalitetstid med min adde för ett tag sen, tjillade mest i sängen framför OC och pratade om allt mellan himmel och jord, underbart. Imorgon blir det att vara uppe med tuppen då det vankas match, samling 10.00. När den är klar åker jag direkt vidare till nästa samling som äger rum 14.30, och då blir det match igeeen. Skithärligt. 



SOME FUCKED UP SHIT

Det här är inte bra, det här är inte bra, det här är inte bra, det här är inte bra, det här är inte bra, det här är inte bra, DET HÄR ÄR INTE BRA!!!

Nanananananananana BATMAN

Underbara, älskade, efterlängtade fredag! Gick i skolan till 14.50 och drog mig sedan till Paus för en fika med Sara och Nina. Riktigt höstväder utomhus, så det var supermysigt att sitta och sippra på en latte och bara kura ihop sig i en fåtölj och prata lite strunt. Väl hemma igen hittade jag nya SOLO på köksbordet och dagen var fulländad, helt underbart. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, troligen ser jag till att jag träffar lite folk, men det återstår att se. 









Det börjar ju bra...

Brb, ska bara skriva en aslång text om Antiken när klockan är cirka halv elva och jag är dödstrött. Ååå orka ens, är ju bäst på att skjuta upp saker.



/Jennifer

Är arg, frustrerad och ledsen på samma gång och vill bara skrika rakt ut tills rösten inte bär mer.


Everything means nothing/jennifer

Slutade tidigt idag, vilket var asskönt, iofs har jag ju slutat tidigare varje dag denna vecka, hehe..Nå, lite snabbt om dagen:
-har fått lite halvmysiga bilder på kik...
-varit hos tandläkaren
-fått reda på att jag måste laga ett hål i tanden (vill bara meddela att hålet inte är där pga mig..)
-Promenerat med bästisen helena och ätit en glass för 5kr
-Insett att jag äter glass och ska till tandläkaren några minuter senare.
-Nu har jag preis lagat klart maten (om man kan skriva så..?)
 
 



Dagens/jennifer


Woopiwoopdoop

Har varit en helt sjukt bra dag idag med tanke på alla saker som hänt. Till exempel sååå:
- Gick vi vilse i skogen under idrotten
- Efter det skulle vi luncha på Pizza Hut men hamnade på en buss som tog oss till helt fel ställe
- Vi insåg att vårat lokalsinne sög och det blev sallad till lunch istället
- Salladen var förresten supergod
- Fick reda på att vi skulle bli 6 till i klassen och blev småsur
- Träffade Linis Tryggis efter två år och det var himla mysigt
- Himla jättejättemysigt
- Sen tränade jag, åt smaklösa nudlar och tittade på Svenska Hollywoodfruar


Okej, det blev snarare en sammanfattning av dagen, men det var ju bra ändå. 
   



Dagen/jennifer

Var ett tag sen jag uppdaterade men tänkte dra igenom dagen lite snabbt eftersom det är så jävla intressant(haha). Var på moderna museet och nationalmuseet med klassen idag och vi fick sluta klockan tolv för designlektionen var inställd. När vi slutat drog jag och några till från klassen och åt lunch och kika lite i butiker.har nu nyss kommit hem från dansen och ska duscha och sedan gå och lägga mig, haha.


Skjortis

Känner för en mysig flanellskjorta nu till hösten, blir väl till att köpa en nästa månad dock (ppppaaaannnnkkkk). Är glad att hösten börjat smyga sig på, vad är bättre än en mysig brasa, varm choklad, en bra bok och en mjuk filt? 



LALALALALA i wanna rock

Tjenis penis! Har varit en sjukt bra dag idag faktiskt, då vi började 9.30 och endast hade 2 lektioner innan lunch. Sen drog vi till Unga Klara-teatern i stan med alla 1or och 2or och kollade på en jättebra pjäs. Eller, pjäs och pjäs, det var en kille som berättade och förklarade hur hans familj flytt från Iran och hur hans bästavän hade blivit dödad på en minfält osv. Det var jätteintressant och jättesorgligt, men han var väldigt inspirerande och rolig, och jag var svinnöjd efteråt. När det var klart stannade jag, Emilia, Moa, Johanna och Ellen kvar i stan en stund innan vi begav hos hem igen.

Nu är Jojo påväg hitåt för en trevlig pratstund (ack vad jag saknar henne) och sen drar jag ut på en trevlig springtur lite senare! (gamla bilderrrrrr)






15:24/Jennifer

Är trött som fan och lyckades somna på golvet, lyckat. Känns ju bra att jag ska gå upp lika tidigt som idag resten av läsåret. Fick sluta klockan tio i elva idag eftersom gymnastikläraren var sjuk så drog hem och åt lunch som bestod av vaniljyoughurt,äpple,kanel och knäckebröd. Asgott! Ni borde pröva. Iaf så blir det en promenad med bästis ikväll för att prata av oss.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504dea279606ee0c33f180c6.jpg" class="image">


/jennifer

Har nästan tryckt i mig en hel ben'n Jerry glass, känns inte så bra men får helt enkelt köra på en fett pw imorn. Feel free to hänka.


FAN/jennifer

Insåg just att jag glömde min favorit ring på min skolans toalett i torsdags och att jag aldrig kommer få se den igen. Det suger,hårt. Köpte den i Spanien så har ju ingen möjlighet att köpa en ny. FAN, FAN, FAN!!


Btw, om ni vill följa mig på instagram så heter jag jenniferbenholm


Sluta eller inte

Massa tankar, ja eller nej, sluta eller inte...



Instagram

Fatta att jag, självaste Jennifer Benholm har skaffat instagram.


Mys/jennifer

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3812267/images/2012/pic_504a00b0e087c31a74fafd1a.jpg" class="image">


ISSUE 1.3/Jennifer

Hittade denna snygga jacka på nelly.se från issue 1.3. Funderar på att lägga nästa peng på denna, den är ju grymt snygg!
 
 

Kom och va' min vän för en sekund

Slutade skolan en timme tidigare idag (tack gode Gud), så jag och Moa gick till filmkedjan och köpte massa godis, sen åkte vi till bussens slutstation och tillbaka, bara för att. Sjukt roligt hade vi iallafall, och sen stack jag hem. Kollade lite på GG och funderade om jag skulle gå ner och träna, fast jag gjorde det inte. Orkar inte skriva varför här, så jag göööör inte det. Lyssnar nu på Lars Winnerbäck och inser att imorgon börjar den efterlängtade helgen. Mums. (halvokej bilder från i lördags/måndags)




/jennifer

Står på söder och väntar på tåget. Slutade vid fyra och ska dra raka vägen till dansen som jag för övrigt är grymt taggad till.


God gave you style and gave you grace

Nå, lyckades skriva ett inlägg som var en otroligt detaljerad beskrivning av förra veckan, men nä. Skitsamma faktiskt. Så, jag vet att jag inte skrivit speciellt mycket här alls, men har haft favis-annö här en vecka och haft otroligt bra dagar med nära vänner och skrattat och njutit och bara haft det bäst. Och Coldplay... Underbara, älskade Coldplay. Kan inte med ord beskriva hur bra det var, helvete alltså. 

Har iallafall hunnit med rätt mycket saker, och idag var inget undantag. Ska inte tråka ut er med en massa trams, så här får ni en bild på skitsnygga jag. Puss!



Vloggare/Jennifer

Dessa vloggare kollar jag på. Tycker båda två är ganska bra+att Filip Winther gör ganska grym musik.
 
 
 
 

/Jennifer

blir grymt sugen på att skaffa ett par!
 


 


INSPO/jennifer


Så jävla snygg/Jennifer


Tattoos/jennifer

Tumblr_m9uhon3hp81rrtgg6o1_500_large6473993184433604_jqf9qgau_f_large

Leo/jennifer

Ett MÅSTE ha!


Petra Tungården/Jennifer

DSC_0997

Hahaha!/jennifer

Haha mysig farfar/morfar


Dagens/jennifer

Såhär såg man ut idag, tråkigt.

 


Hemma!/Jennifer

Fick sluta tidigare idag, asskönt! Och har nyss (nästan) varit ute med hunden, min lilla prins. Hade tänkt plugga nu men var duktig nog att göra det på tåget så har eftermiddagen fri, vilket är även det asskönt.


3 oktober/jennifer

Fyller år om ca: 1 månad och högst upp på önskelistan står smiley piercing. Dock så vill jag ha som en ring med en "diamant" pärla ist för en halv ring med två piggar i ändarna.


Det bästa som hänt

Ber om ursäkt för att jag inte bidragit något till denna blogg på en vecka, men det har varit bland det bästa i mitt liv. Måste få smälta allt, måste få bearbeta och inse. Gråter typ konstant över att jag inte kommer få se världens bästa Coldplay på ett jävla tag framöver, det gör så ont i mig. Å, helvete. / Louise

RSS 2.0