Han krossar hjärtan på rutin/jennifer

Får se om jag hittar på nåt ikväll eller inte, framtiden får helt enkelt utse det(haha).till något helt annat, jag trivs faktiskt väldigt bra i min nya klass, många fina människor. Börjar dock redan få lite plugg-ångest. Men men, har man klarat det hitills lär man ju klara tre år till.


Friday man, it's Friday/Jennifer

Kom hem för inte alls så länge sen och sitter nu bänkad framför degrassi. imorn blir det bloppis med Johanna och Elsa men nu ska jag bara lata mig framför tv:n.


ORDNINGOCHREDA/Jennifer

Nu när jag fått en data av designgymnasiet och kommer bära den fram och tillbaka till skolan så tänkte jag införskaffa mig en "datorväska". Hittade ett flertal fina på ordning-och-reda men kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa.
 

Hp

Hämtade min data idag i skolan. Sitter och pillar lite med den nu. Ganska ovant att använda Windows när jag använt safari rätt länge. Från MacBook Pro till en hp, men men det ska nog funka.


Louise/jennifer

Grattis min finaste Louise på DIN sweet sixteen! Älskar dig och hoppas du får en asbra dag!♥♥♥
 

Dagens/jennifer


The most amazing actor on this planet / Louise

 

Lite sådär på kvällskvisten

Med John Mayer (var ett tag sen) i lurarna kan man inte låta bli att bli sådär kärlekskrank, och bilderna är ju typ vad som försiggår i min hjärna just nu. / Louise

Gårdagen/jennifer

Bilder→jojomunkis.blogg.se
 

Different names for the same thing

Fick ihop lite (okej, mycket) pengar av gamla hederliga släkten. Hej iphone. Men det finns en klump i halsen som, trots allt bra som varit den senaste tiden, inte försvinner. Och jag är lite orolig. Fast jag kanske har fel. 

Imorgon tar jag och emilia moppen till årsta/östnora med filtar, varm oboy och ett glatt humör och sitter där vid bryggan ett tag. Lite terapi att bara titta på vattnet ibland. Håller tummarna för inget regn! / Louise

Ser ni vad fint ljust hår jag har

Älskar att mitt hår blivit så ljust! Så fint! Dock är inte mitt hår så ljust i verkligheten som på bilden./Jennifer


Wanties/jennifer


Ut med hunden

Ska dra ut med hunden nu, men uppdaterar lite senare om dagen/Jennifer


Ratarataraaaa

Har varit en grym fredag med härliga vänner i skolan, och nu blir det ännu bättre med dom gamla goda människorna på filmkväll hos Jojo. Tar moppen dit och kollar film samt pratar om allt. Å vad allt är bra just nu, blir helt salig!
/ Louise

Oberedd

Hahaha, tog tydligen kort!/Jennifer


ELECTRIC

 
/Jennifer

Lite snyggt

 Woops, såg att det blev ett rött sträck under vissa, men let's just pretend att det inte finns
/Jennifer

Vad som än har hänt är allt mitt fel

Har inte bloggat på hela veckan pga att jag har haft fullt upp med att börja gymnasiumet, dvs bestämmt mig för om skolan är rätt osv. Har även hunnit klippa mig och minishoppat. Har nyss sett klart filmen "hjälp jag är en fisk" med syster/ Jennifer


Helgen/Nästa vecka

Fredag: Imorgon slutar jag skolan runt 14.00, så åker hem en snabbis och packar ihop lite skit innan jag, emilia och jennifer drar in till stan och "överraskar" jojo, heheh. På kvällen vet jag faktiskt inte än vad som händer.
Lördag: Match vid lunchtid mot Stuvsta, sedan blir det direkt hem för att städa och fixa mig innan släkten kommer för att fira min sweet 16, grymt åååå!
Söndag: Inget planerat!
Måndag: Skola på förmiddagen, sen drar jag nästan direkt in till stan med mina brudar för att fira min födelsedag, vilket betyder en god middag ute och senare Lars Winnerbäck på Grönan, kommer bli så bra! 
Tisdag: Skola igen, sen kommer en asfin norrlänning vid namn Anna Stenberg ner på eftermiddagen! Då blir det återigen Winnerbäck på Grönan, men dubbel dos av lycka gör ju bara allt bättre!
Onsdag: Skolaaaa, sen blir det väl att umgås med Annö resten av tiden, troligen i stan eller nåt sånt.
Torsdag: Skola, SEN PÅ KVÄLLEN ÄR DET COLDPLAY PÅ STADION OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD SÅ JAG VET INTE, ÅDETKOMMERBLISÅJÄVLABRASÅJAGDÖR!
Fredag: Kvalitetstid med Anna!

Grym vecka att se fram emot, hela jag är så sjukt pepp!
/ Louise

Livet har en jävla tendens att vara skit

Sitter och lyssnar på allt för gamla dcfc-låtar och drömmer mig bort. Regnet öser ju ner utomhus, så har kurat in mig i en filt och dricker te, och känner mig sådär höstmysig som bara jag kan i augusti. Tänker redan på julafton, och hur jag ser fram emot julmaten. Och snö, och julmysik, julpynt, tända brasor... Nej, hahah, nu ska jag inte vara sån.

Iallafall, man blir ju sådär riktigt sentimental och blödig av såna här tillfällen. Så jag kan inte hjälpa att tänka på honom och undra om han kanske, evetuellt, förhoppningsvis tänker på mig med. Troligen inte. Men kanske. Egentligen borde jag glömma och gå vidare, men det är det som är problemet. Jag kan verkligen inte glömma då det finns så mycket att minnas. Å, önskar att han bara kunde gå och bosätta sig i typ Indien och stanna där föralltid så jag varken slipper se eller höra honom. Men, det skulle ju aldrig ske. Eller? 
/ Louise

Hey goodlooking

Har varit en sjukt jobbig vecka (på ett positivt sätt faktiskt) så är helt slutkörd nu på torsdagskvällen. Men är superduperüber-nöjd med min nya skola/klass, och är jätteglad att dom flesta är lite körda i huvudet som jag själv. Plus i kanten är ju också att en otroligt kär vän till mig så småningom också börjar där, håller tummarna iallafall! Imorgon är det iallafall fredag, vilket betyder att det är dags att nyttja lunchkupongerna på 75:- sammanlagt, vart vet jag dock inte. Gott ska det iallafall bli!

Idag efter skolan tog jag 13.30 tåget in mot stan och mötte så småningom upp kusin vitamin på Sergels torg. Vi tog en fika inne i Gallerian, pratade en massa strunt, jag köpte världens sötaste block till skolan och sen käkade vi på Donkeeen, asgott. Efter det insåg vi att vi satt precis under min fasters jobb, så vi gick dit och spanade in det ultrahypermoderna Danske Bank vid Kungsträdgården och JÄKLAR vad det var fräscht. Kanske ska bli bankman trotsallt, hehe? Nej, men det har iallafall varit världens underbaraste dag med den bästa kusinen man kan önska sig och, såklart, den bästa fastern. 
bild på mina fina anteckningsblock (två saknas dock) och på utsikten från Danske Bank. Helt okkkk!

/Louise

Ser fram emot

Min nya kärlek! Snart så...
/ Louise

I used to be fat

Rullar på tv:n just nu och jag själv kan inte bestämma mig om jag vill byta till ett annat gymnasium eller inte. Skolan är det absolut inget fel på, det är bara människorna. Jag trivs inte med dryga märkesnördar och ska jag vara helt ärlig så var det inte alls så jag hade förväntat mig att människorna där skulle vara.det är inget större fel på min klass, men somsagt så hade jag ju helt andra förväntningar./jennifer


Blablabl / Louise

Nu är det måndag igen kära vänner, och det betyder: nytt gymnasium. Igen. Vilken liten playahhh jag är, hoppar runt bland olika skolor och sånt där. Nej men allvarligt nu, så är jag skitnervös. Vet inte ens vilken linje jag ska gå... Känns otroligt tryggt. Aja, måste göra mig iordning nu om jag ska lyckas åka 9.30 för att vara där i tid. ÅÅÅ, nervöst. Önska mig lycka till. Tjiao och hejsvejs! 

Från ett mongo till ett annat

Sista kvällen på sommarlovet för dom som inte började den 16e (usch och fy), så jag drar ut med en massa vänner till Östnora och grillar. Kommer bli supermysigt! Tar med mig kameran också, så lite bilder kommer nog upp för en gångs skull från min sida. Carro kommer och hämtar upp mig om en halvtimme ungefär, så har lite bråttom. Vi hörs och ses, och ha en underbar kväll nu! Njut, för det kommer jag göra! 
/ Louise

The 60's flashback /Louise


Shopping+taxfree

-3st mentos tuggummi
-2st chewy sweets
-mango-handgel
-necesär
-biotherm parfym
-ring
-tights
-2 par skor
-toblerone

-armband

/jennifer


På planet

Sitter på planet påväg hem till Stockholm. Har haft det bäst i Spanien och har hunnit skaffa mig både en helt okej bränna och sommarfräknar. Nu är det hämta hunden, gå på Kent konsert och börja gymnasiet som väntar./jennifer
.
.
Well. Eftersom wifi på planet endast verkade fungera för alla utom mig, så lägger jag upp inlägget nu ist.


P.S. I love you

Hemkommen från Ninas place, hade det supermysigt med cheeseballs, pepsi, riesen och P.S. I love you. Lite tårar, mycket skratt, fin vän det där alltså. Imorgon drar jag mig in mot huvudstaden för att köpa jackan i inlägget under, får väl ha beslutsångest om färgen på plats. Svårt val! Funderar också på att kanske åka in till The Voice i Kungsträdgården på kvällen tomorrowwww, men får se. Nu blir det sängdags, guten nacht! / Louise

Hjälp tack

Eftersom jag är så himla duktig av mig glömde jag min skinnjacka på tåget mot stockholm för ungefär två veckor sedan, och idag fick jag reda på att jag inte kommer få tillbaka den. Har fått låna min kära vän Alles ett tag, men så kom jag på att det är höst snart ju (partypooper hehe) så jag måste ändå ha en lite "höstigare" jacka, att komplittera skinnjackan med tills jag köper en ny. Jag hittade en i stan när jag var där med Jojo inne på Monki, men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken färg. Hjälp tack! /Louise

Östra Real 2012

Jag tror jag aldrig upprepat en och samma mening så mycket på en dag som jag gjort idag. "DET ÄR JU IMORN!!!" har jag insett ett antal gånger och blivit skitnervös. Och om ungefär en timme är det dags. Då är det "idag". Då börjar allvaret och jag kunde inte vara mer spänd. MEN, det kommer säkert att gå prima. Ny skola, nytt folk, ny början. Och jag hoppas att det blir bra. Det måste bli bra.
/ LOUISE

Bag

Denna ska klart införskaffas snarast!/Jennifer


Stoltast i staden

Drar till stan om cirka 20 minuter nurå, är sjukt stressad så förstår inte varför jag fortfarande sitter vid datorn. Hörs ikväll, tjingeling! 

Och livet rullar på

Efter en dryg månad fick jag äntligen träffa den bästaste vännen i hela universum och prata ut om allt som hänt (och INTE hänt...) den senaste tiden. Hade en jädra massa att ta igen, och hon är allt bra hon den där Johanna. Kanske till och med bäst. Kanske. 

Imorgon tar jag, tro det eller ej, 10.00 tåget in mot huvudstaden för att spendera dagen där med den tidigare nämnda personen. Kommer bli grymt då jag måste köpa ögonbrynsfärg och ett par jeans. Och prata lite mera. Och eventuellt spana in skolan som jag ska börja i om 3 dagar. Helvete vad tiden går fort.



Vloggblogg

Fundera på att börja med att göra video inlägg, så kallade vloggar. Dock inte humoristiska utan mer vardagliga. Well, well vi får väl se hur det blir när jag kommer hem.slänger upp en semesterful bild./ jennifer


Man kan ju faktiskt inte vara glad jämt

Vaknade prick 9.30 imorse av mitt härliga alarm, och dum som man är så stängde jag av larmet, vände mig om och skulle bara ta den där "fem minutaren" innan det är dags att stiga upp. Jodå, dom tänkta fem minuterna blev till 3 ½ timme, och klockan var 13.00. Jävla segt det där alltså. Så jag bestämde mig för att ha en såndär riktig slappdag hemma, gå runt utan smink och i myskläder, kanske baka lite muffins och kolla film. Funkar strålande då vädret inte heller är speciellt fint. 

Annars då? Jo, är lite nere. Lite ledsen av ingen anledning och lite besviken på allt och ingenting, men det här väl till antar jag. Tänker inte slänga upp en bild från just nu eftersom jag ser ut som en rishög, så ni får nöja er med dessa från i förr-förrgår eller nåt sånt:

/ LOUISE

Agritioner

Mitt hår är helt klorgrönt efter en jävla dag i poolen och min dip dye ser ut som om den aldrig existerat och mina naglar håller på att krakelera. Pricken över i är att jag börjar gymnasiet nästa måndag och kommer inte hem först än lördag natt! Faaans jävla helvete!/ Jennifer


Bought

Detta har jag köpt hitintills, ska även införskaffa mig en biotherm parfym som luktar jättegott! Har kikat på den länge./Jennifer


Tja & tjarå

Tjenaaaa, sitter och snackar i Skype med lite härliga personer. Ska dra mig utåt för att möta upp världens bästaste mikaela, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Blir säkert jättegrymt, och natten spenderar jag i hennes lägenhet. Sovsällskap for the win! Nej men, måste dra nu så slänger in en rätt ocool bild från just nu, ha det bra!

/LOUISE

Pizza babe

Ska strax röra mig ner för att äta middag, vilket består av en smäck pizza. Kan man ens skriva smäck? Iaf, bjuder på denna förtjusande(haha) bild medan jag trycker i mig bröd, tomatsås,skinka och ost, dvs en pizza./Jennifer


Detta inlägg är egentligen helt onödigt

Lina räddar min kväll, kommer och hämtar mig på moppededon om en snar halvtimme och sen så träffar vi resten av folket i byn. Tack, trodde jag skulle få spendera fredagskvällen på rummet och hoppa runt som ett fån. men icke. Nu kan jag hoppa runt bland andra som ett fån, men dom är nog vana. Tjiao! /LOUISE
 

Nu kan du få mig så lätt

Hej alla fula och alla inte lika fula!
Skrev inte igår, för, jag kände inte för det. Men kan säga att jag då träffade josse & alle på dagen, köpte en ögonbrynspenna (för att utseende är allt), och sen åkte vi och käkade pizza till middag. Alle bjöd, dagens hjälte. Sen efter det blev det moppe-häng med en massa roliga pöjkar och flickor. Kom hem sent, och lät a & j slagga häraaaa, snel som jag är. 

Idag mötte jag upp mickan runt halv 1 och köpte ett par svarta jeans och fick en tröja på köpet, jävligt lägligt då jag känner att jag har brist på kläder. Och resten av dagen har jag spenderat i min jävligt snygga skrivbordsstol som går att snurra på OCH åka upp och ner på. Stolen står i mitten av rummet, och som dom flesta vet är mitt rum otroligt litet, så med den kan jag sitta och nå det mesta utan att göra ett skit. Helt underbart. Kolla: 

Där fick ni se min nya tröja, min nya skrivbordsstol, en jävligt skelögd kvinna och ett otroligt glatt humör. Det är så man gööööör! 
/ LOUISE


P

Ska dra in och shoppa senare idag, ska bli grymt nice. Har redan införskaffat mig ett par lägre pumps(äntligen!) och ett armband. Har dock sett ett par uberfina byxor från mango som jag tänkte kika på idag:))))/jennifer


The brightest lights cast the darkest shadows

Så med Mumford & Sons samt King Charles i lurarna kan jag äntligen lägga mig i sängen för att få sova. Jag vet att klockan bara är barnet, men jag är helt slut trots att jag inte uträttat ett skit på hela dagen. Jaja, det är sommarlov, jag får lata mig. Klockan är ställd på 08.00 imorgon då det blir en löprunda, sen får vi se vad dagen bjuder på förutom att jag ska möta ballen på en lunch. Helt okej. 

Varning för fula bilder

Sådärja, livet känns ju lite halvdeppigt nudå. Så blir det ju när man spenderar hela dagen hemma när det spöregnar utomhus och lyssnar på sorglig musik. Anledningar till att vara ledsen: skola om en vecka och en dag, bästa vännen kommer inte hem först på måndag, jag sägs vara "falsk" enligt den vännen som jag trodde var den jag kunde lita på, typ alla är bortresta och jag har ingen lust att gå ut och hänga med folket på kvällarna längre. Å, sämst slut på ett jättebra sommarlov.

JAJA, slut på tråkigheter. För vet ni vad som är bra? SKOLAN BÖRJAR OM EN VECKA OCH EN DAG, Coldplay är närmare än någonsin, Stenberget kommer ner snart, Winnerbäck spelar på grönan på min födelsedag och så har jag ju också världens beste venner. 
 
Imorgon åker jag till huvudstaden (eller handen) med ballen och det kommer bli prima. Ciao!

Bilder från Gotland!


Från kära älskling, till en komplett främling

Jag tror faktiskt jag inte haft en hemlängtan så stor som jag hade när jag var på Gotland. Det var helt underbart där, men herregud vad jag saknade min säng. 3 veckor ifrån den och igår sov jag så gott så jag vaknade inte förrän vid lunch. Underbart! 
 
Det har hänt otroligt mycket i mitt liv på bara någon månad, och jag har en gräns då det gäller privatlivet och bloggen, så ni kommer tyvärr inte få ta del av något av det. Men jag kan säga att det har varit otroligt omtumlande och jag har fällt otroligt mycket tårar. Värdelöst, eftersom jag vet att inget är värt att gråta över, och ändå sitter jag och lipar. Men men. 

Bilder från Gotland får ni så fort Carro skickat dom på Kik. Tills dess - take care, och ta vara på tiden med era vänner. För plötsligt står ni där och inser att det är över. 

Barnoljsglansig

Har spenderat dagen på stranden och det var hur skönt somhelst! Badar ju hellre än att sola så spenderade största tiden i vattnet.iaf, har nyss kommit ut ur duschen och smort in mig i barnolja så är alldeles glansig. Hoppas ni har det lika bra som jag!/jennifer


-

Så jädra skönt med värme! Älskar staden! Har varit här en gång förut, är lika kär nu som jag var då. Besökte marknaden idag och köpte ett väldigt fint armband, hade även hoppats på häng vid beachen men det blir imorn ist.osamanhängade inlägg, jag vet/jennifer


Low Heels

Något som jag verkligen vill ha är ett par lägre stilrena klackar som man kan bära i skolan. Det är grymt snyggt och man kan ju nästan inte ha för många skor. Skor är en del av outfitten inte något man bara bär till.
 

INSPO

 

Lindex

 
Lindex-349:-
 
Är annars inte så förtjust i lindex men denna klänning fastnade jag för. Mest för att den är transparant och skulle kunne bli grymt snygg med en strikt frisyr och något mörkare läppstift. Ska klart kollas in när jag kommer hem!
 

Det kunde varit vi

Vet att uppdateringen är sämre än sämst men lovar att komma igång igen när skolan börjar. Har nyss duschad och ska städa rummet. Tänkte även sätta mig ner och fixa lite tidsinställda/ Jennifer


-

Orkar inte uppdatera bloggen just nu, tänker på så mycket annat/ jennifer


RSS 2.0